Abonneren op RSS-feed

Sauna's op maat

Wilt u een sauna op maat? Naast onze standaard modellen Finse binnen sauna's en buitensauna's verkopen wij ook sauna's op maat. Onze specialisten helpen u graag bij het opstellen van een sauna op maat. Graag bespreken wij uw wensen en maten zodat we een passende maatwerk sauna voor u kunnen maken. 

Vraag eenvoudig een offerte aan.

sauna op maat

Wij hebben veel ervaring opgedaan met maatwerk blokhutten en maatwerk sauna’s voor particulieren en bedrijven. U kunt blokhutten, binnen en buitensauna’s bij ons laten maken conform uw wensen. Hierbij kunt u denken aan een sauna met panorama dak, lessenaarsdak, extra dik hout, een sauna gecombineerd met een blokhut of zwembad, afwijkende maten, bijna alles is mogelijk.

Wij zullen altijd eerst met u bellen voordat wij de offerte gaan opmaken. Om een passende offerte op te kunnen maken is het wenselijk dat u een schets of plaatjes heeft van de maatwerk sauna die u voor ogen heeft. Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte wordt er in de fabriek een professionele bouwtekening voor u gemaakt, deze kunt u controleren en pas na uw akkoord gaan we over tot productie. De levertijd van uw sauna op maat na goedkeuring is gemiddeld 3 weken. Uiteraard kunt u de plaatsing van deze sauna ook via ons regelen.

Contactgegevens

Sauna-expert.nl
Lange Vonder 70 1035 JZ Amsterdam

E-mail: info@saunaexpert.nl
Tel: 085 4010 185

Kvk-nummer: 50462865
Btw-nummer: 194470155B03