Abonneren op RSS-feed

Sauna's op maat

Wilt u een sauna op maat? Naast onze standaard modellen Finse binnensauna's en buitensauna's verkopen wij ook sauna's op maat. Onze specialisten helpen u graag bij het opstellen van een sauna op maat. Graag bespreken wij uw wensen zodat we de perfecte maatwerk sauna voor u kunnen maken. Een maatwerk sauna kost maar een klein beetje meer dan een standaard binnensauna of buitensauna.

Vraag eenvoudig een offerte aan.

sauna op maat

Wij hebben veel ervaring opgedaan met maatwerk blokhutten en maatwerk sauna’s voor particulieren en bedrijven. U kunt blokhutten, binnen en buitensauna’s bij ons laten maken conform uw wensen. Hierbij kunt u denken aan een sauna met panorama dak, lessenaarsdak, extra dik hout, een sauna gecombineerd met een blokhut of zwembad, afwijkende maten, bijna alles is mogelijk.

Wij zullen altijd eerst met u bellen voordat wij de offerte gaan opmaken. Om een passende offerte op te kunnen maken is het wenselijk dat u een schets of plaatjes heeft van de maatwerk sauna die u voor ogen heeft. Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte wordt er in de fabriek een professionele bouwtekening voor u gemaakt, deze kunt u controleren en pas na uw akkoord gaan we over tot productie. De levertijd van uw sauna op maat na goedkeuring is gemiddeld 3 tot 4 weken. Uiteraard kunt u de plaatsing van deze sauna ook via ons regelen.

Contactgegevens

Sauna-expert.nl
Oppenheimstraat 15a Groningen

E-mail: info@saunaexpert.nl
Tel: 085 4010 185

Kvk-nummer: 57518696
Btw-nummer: NL8526.16.831.B01

Rekeningnhouder: Koncept-M bv
IBAN-nr: NL71INGB0007874366
BIC-nr: INGBNL2A