Best verkocht

Infrarood sauna - Elite - Two

Infraroodsauna - Elite Two - Full Spectrum of Duo stralers

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 1.695,00

Beschikbaarheid: In voorraad

SKU: HV-Elite Two

Infraroodsauna - Elite-Two met full spectrum stralers of duo stralers. Dit is een populaire ruime infraroodsauna incl. accessoires en 5 jaar garantie. Geschikt voor 1 a 2 personen.

Uw infraroodsauna heeft standaard

 • 5 dimbare stralers, totaal 2100 Watt (2 rugstraler, 1 beenstraler, 2 frontstralers)
 • Canadese Red Cedar of Hemlock hout (ideaal hout voor infraroodsauna's)
 • kleurlamp
 • MP3/Radio-aansluiting
 • 2 luidsprekers
 • digitaal bedieningspaneel
 • zeer eenvoudig op te bouwen (Plug&Play)
 • 220volt stopcontact aansluiting
 • 2 jaar garantie op de cabine
 • 5 jaar garantie op stralers in de infraroodsauna's
 • gratis levering infraroodsauna's in NL en BE

Optioneel

 • professionele lichttherapie 
 • opbouwen door opbouwteam
 • Canadees Red Cedar
 • Full-Spectrum of Duo Stralers

 

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Infraroodsauna - Elite Two - Full Spectrum is een prachtige infraroodsauna en werkt niet alleen ontspannend maar is tevens goed voor uw gezondheid. Deze exclusieve infraroodsauna is  geweldig om te zien en kunt u kopen in de houtsoorten Red Cedar en Hemlock. Beide houtsoorten zijn erg mooi en bij uitstek geschikt voor infraroodsauna's. Dit vanwege de waterafstotende en schimmelwerende eigenschappen die het hout in deze infraroodsauna's heeft.

Welke stralers kiest u?
U kunt kiezen uit drie soorten stralers. Incoloy stralers geven puur warmte en is lekker en ontspannend. De full spectrumstralers worden vaak door mensen gekozen die minder tijd hebben en/of spier/gewrichtklachten hebben. De duo-stralers zijn nieuwe stralers, deze hebben het beste van beide werelden. U kunt kiezen uit incoloy (warmte) of full spectrumstralers. U kunt switchen met een druk op de knop. Zo kunt u altijd kiezen wat u op dat moment wilt. 

Opbouwen van uw infraroodsauna
Vaak bestellen mensen bij de nieuwe infraroodsauna ook het opbouwen, dit omdat het bij levering direct opgebouwd wordt en u direct kunt genieten. Uiteraard kunt u de infraroodsauna ook zelf opbouwen met de duidelijke opbouwbeschrijving. Heeft u toch nog vragen over de infraroodsauna dan kunt u ons bellen. 

Gezondheid en infraroodsauna's
Full spectrum stralers in onze infraroodsauna's maken gebruik van korte, midden en lange golf straling. De korte golfstraling is een krachtige straling die dieper doordringt in uw huid. Dit soort full spectrum stralers wordt veel gebruikt voor therapeutische en medische doeleinden. Mensen met gewrichts klachten, reumapatienten en mensen met pijnlijke spieren hebben vaak voordeel bij de korte golf straling. Ook wanneer u extra calorieën wilt verbranden is een infraroodsauna een goede oplossing. Door de intensieve kortegolf straling kunt u maximaal 15 tot 20 minuten in de infraroodsauna  plaatsnemen.  Full spectrum stralers hebben als grote voordeel dat ze niet hoeven op te warmen, u kunt dus direct plaats nemen in uw sauna. U krijgt 5 jaar garantie op de Full spectrum stralers inde infraroodsauna's!

  • 27% korte golf straling ( IR-A)
  • 58% midden golf straling (IR-B)
  • 15% lange golf straling (IR-C) 

Houtsoorten voor uw infraroodsauna
U kunt de infraroodsauna Elite kopen en kiezen uit twee luxe houtsoorten. Red Cedar en Hemlock zijn beide duurzame houtsoorten en bij uitstek geschikt voor infraroodsauna's. Red Cedar gaat direct lekker ruiken als u de sauna aanzet, natuurlijke aromatherapie in uw infraroodsauna!  Dit is een specifieke eigenschap die het hout in zich heeft. Beide houtsoorten worden ook gebruikt omdat ze waterafstotend zijn en schimmelwerend. Met name red cedar heeft dit erg sterk.

Lichttherapie in uw inraroodsauna
Lichttherapie staat al jaren bekend om de positieve werking die het heeft op uw gemoedstoestand. Veel mensen bestellen het mee in de infraroodsauna. De verschillende kleuren van lichttherapie hebben elk een eigen effect op uw gemoedstoestand. In de Elite infraroodsauna's zit standaard een kleurlamp, u kunt nu ook  professionele kleurentherapie meebestellen bij uw infraroodsauna. Het voordeel ten opzichte van de standaard lamp die meegeleverd wordt is de hoeveelheid licht en de vele extra functies zoals: dimmen, afstandbediening, vloeiende kleuren overloop en anti-winter depressie functie.  

Lichttherapie

Extra

Aanvullende Informatie

Merk Venice
EAN Nee
Breedte 110
Diepte 100
Hoogte 200
Wanddikte Nee
Type sauna Infraroodsauna
Geschikt voor Binnen
Aantal personen 1
Houtsoort Nee
Krachtstroom benodigd Nee
Aanbevolen vermogen kachel Nee
Type kachel Standaard kachel

Reviews

 1. Wees de eerste om dit product te waarderen

SCHRIJF EEN REVIEW

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Infraroodsauna - Elite Two - Full Spectrum of Duo stralers