Best verkocht

Infraroodcabine - Exlusive - Three

Infrarood sauna - Exclusive Three - Full Spectrum of Duo-stralers

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 1.745,00

Beschikbaarheid: In voorraad

SKU: HV-Exclusive Three

Infrarood sauna - Exclusive Three - met Full Spectrum of Duo stralers is een 2 persoons infrarood sauna met luxe afwerking. Afm. 130cm x 100cm x 200cm en gratis levering aan huis. We geven 5 jaar garantie op de stralers, zo heeft u zekerheid.

Standaard meegeleverd in deze infrarood sauna

 • - 6 dimbare stralers, totaal 2400 Watt (3 rugstralers, 1 beenstraler, 2 frontstraler)
 • - Canadese Red Cedar of Hemlock hout
 • - Kleurlamp
 • - MP3/Radio aansluiting
 • - 2 luidsprekers
 • - Digitaal bedieningspaneel
 • - Automatische ventilatie
 • - Zeer eenvoudig op te bouwen (Plug&Play)
 • - Normale stopcontact aansluiting
 • - 2 jaar garantie op cabine
 • - 5 jaar garantie op stralers
 • levertijd 1 a 2 weken voor infraroodsauna's
 • gratis levering aan huis
 •  

  Optioneel

  • - Professionele lichttherapie
  • - Opbouwen door opbouwteam
  • - Canadees Red Cedar
  • - Full-Spectrum of Duo-stralers

   

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Infrarood sauna - Exclusive Three - is een heerlijke infrarood sauna voor 3 personen. Deze ruime 3-persoons infrarood sauna is erg mooi om te zien en kunt u bestellen in de houtsoorten Red Cedar of Hemlock, beide zijn prachtige exclusieve houtsoorten die ideaal zijn voor een infraroodsauna. Deze luxe houtsoorten hebben een anti bacteriële werking. Elke infrarood sauna die wij leveren is voorzien van diverse accessoires zoals een radio/mp3 speler, zodat u optimaal kunt genieten van uw infrarood sauna. 

Wilt u Full Spectrum/korte golf stralers of Duo Stralers in uw infrarood sauna
U kunt nu kiezen uit korte golf stralers Duo-stralers. De duo stralers zijn een combinatie van incoloy stralers en korte golf stralers. U kunt met een druk op de knop kiezen welke u wilt. Incoloy stralers geven vooral warmte, zodat u lekker kunt ontspannen en tevens afvalstoffen kwijt kunt raken uit uw lichaam door middel van transpiratie. Bij dit type straler kunt u rustig een uurtje ontspannen. Met de full spectrum oftewel korte golf stralers kunt u 15 tot 25 minuten ontspannen. Deze korte golf stralers in onze infrarood sauna's hebben een diepere werking, deze worden veel gebruikt door sporters of mensen met spier of gewrichtklachten. 

Infrarood sauna en Gezondheid
Full spectrum stralers in infrarood sauna's maken gebruik van korte, midden en lange golf straling. De korte golfstraling is een krachtige straling die dieper doordringt. Korte golf stralers zijn bij uitstek geschikt voor pijnlijke spieren en mensen die gewrichtsklachten hebben zoals reuma (Bron: Reumaforum.nl). Door de intensieve kortegolf straling kunt u maximaal 15 tot 25 minuten in de infrarood sauna plaatsnemen.  Full spectrum stralers in infrarood sauna's hebben het voordeel dat ze niet hoeven op te warmen, u kunt dus direct genieten van uw infraroodsauna. Wij geven u 5 jaar garantie op de Full spectrum stralers in deze infrarood sauna's!

 • 27% korte golf straling ( IR-A)
 • 58% midden golf straling (IR-B)
 • 15% lange golf straling (IR-C) 

Welke houtsoorten voor uw infraroodsauna
U kunt de infrarood sauna Exclusive Full-spectrum serie kopen en kiezen uit 2 luxe houtsoorten. Red Cedar en Hemlock zijn beide duurzame houtsoorten voor infrarood sauna's. Zowel Red Cedar als Hemlock hebben eigenschappen die het zeer geschikt maken om te gebruiken voor infrarood sauna's. Ze zijn schimmelwerend en waterafstotend. Zo is uw infrarood sauna makkelijk schoon te houden. Red Cedar heeft als eigenschap dat wanneer u de infrarood sauna aanzet er direct een heerlijke geur uit het hout komt in uw infrarood sauna. Een natuurlijke aromatherapie dus! 

Red Cedar - Hemlock

Opbouwen van uw nieuwe infrarood sauna
Veel van onze klanten kiezen ervoor om de nieuwe infraroodsauna zelf op te bouwen, ruim de helft van de mensen wil uit voorzorg de infrarood sauna
toch liever laten opbouwen. Wanneer de infrarood sauna wordt geleverd kan deze direct door de leverancier worden opgebouwd. Zo hoeft u niets te doen en kunt u direct genieten van uw infrarood sauna. 

Lichttherapie
Lichttherapie in infrarood sauna's staat al jaren bekend om de positieve werking die het heeft op uw gemoedstoestand. In het najaar en in de winter hebben veel mensen last van winterdepressies. Voor veel mensen een reden om een infrarood sauna te kopen. De verschillende kleuren van lichttherapie hebben elk een eigen effect op uw gemoedstoestand. In de infrarood sauna's zit standaard een kleurlamp, u kunt nu ook een professionele kleurtherapie meebestellen bij uw infrarood sauna. Dit is een unit van 609 verschillende leds die een egaal lichtgevend vlak vormen. Het voordeel ten opzichte van de standaard lamp die meegeleverd wordt in uw infrarood sauna is de hoeveelheid licht en de vele extra functies zoals: dimmen, vloeiende kleuren overloop en anti-winter depriessie functie.  Uiteraard wordt een afstandbediening meegeleverd om optimaal te genieten in uw infrarood sauna.

Lichttherapie

Extra

Aanvullende Informatie

Merk Venice
EAN Nee
Breedte 130
Diepte 100
Hoogte 200
Wanddikte Nee
Type sauna Infraroodsauna
Geschikt voor Binnen
Aantal personen 1, 2, 3
Houtsoort Hemlock
Krachtstroom benodigd Nee
Aanbevolen vermogen kachel Nee
Type kachel Zonder kachel

Reviews

 1. Wees de eerste om dit product te waarderen

SCHRIJF EEN REVIEW

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Infrarood sauna - Exclusive Three - Full Spectrum of Duo-stralers