Best verkocht

Infraroodcabine - Exclusive - Two

Infrarood sauna - Exclusive Two - Full Spectrum of Duo-stralers

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 1.545,00

Beschikbaarheid: In voorraad

SKU: HV-ExclusiveTwo

Infrarood sauna - Exclusive Two is een complete 1 tot 2-persoons infrarood sauna vol met extra's. De luxe houtsoort Hemlock waarborgt de kwaliteit van de infrarood sauna. Levering binnen 1 tot 2 weken gratis aan huis. inclusief 5 jaar garantie!

Uw infrarood sauna wordt standaard geleverd met

 • - 5 dimbare stralers, totaal 2100 Watt (2 rugstralers, 1 beenstraler, 2 frontstraler)
 • - Canadese Red Cedar of Hemlock hout ( ideale houtsoorten voor infraroodsauna's)
 • - Kleurlamp
 • - MP3/Radio aansluiting
 • - 2 luidsprekers
 • - Digitaal bedieningspaneel
 • - Automatische ventilatie
 • - Zeer eenvoudig op te bouwen (Plug&Play)
 • - 220 volt stopcontact aansluiting
 • - 2 jaar garantie op cabine
 • - 5 jaar garantie op stralers
 • - Levertijd infraroodsauna's 1 a 2 weken
 • - Gratis levering aan huis
 •  

  Optioneel

  • - Professionele lichttherapie
  • - Opbouwen door opbouwteam
  • - Canadees Red Cedar
  • - Full Spectrum of Duo Stralers

   

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Infrarood sauna - Exclusive Two - Full Spectrum is een van de beste verkochte infrarood sauna's in onze webwinkel, veel mensen willen graag een infrarood sauna maar hebben niet heel veel ruimte, deze infrarood sauna past bijna overal en is ruim genoeg om lekker in te genieten. Deze full spectrum infrarood sauna voor 2 personen is mooi, voorzien van diverse accessoires en kunt u kopen in de houtsoorten Red Cedar en Hemlock, beide zijn prachtige houtsoorten en bij uitstek geschikt voor deze infrarood sauna's. Wanneer u kiest voor een infrarood sauna met Red Cedar dan kunt u genieten van de heerlijke geur die het hout geeft als de infrarood sauna wordt aangezet. Door warmte en transpireren is het belangrijk dat het hout in uw infraroodsauna vocht afstotend is en schimmelwerend. Hemlock hout is hiervoor geschikt en red cedar nog meer vanwege zijn specifieke eigenschappen. Wanneer u besluit een infrarood sauna aan te schaffen dan doet u dit voor een lange periode. Wanneer u advies wenst bij de aanschaf van uw infrarood sauna dan kunt u ons altijd bellen. 

Duo Stralers of Full Spectrum stralers in uw infrarood sauna

Duo stralers zijn een combinatie van full spectrum stralers met incoloy stralers. De full spectrum stralers worden veel gebruikt door mensen die weinig tijd hebben, sporten en/of spier of gewrichtklachten hebben. Wanneer u full spectrum stralers heeft kunt u daar ongeveer 15 tot 25 minuten van genieten. De korte golf straling van deze stralers hebben vaak een positieve werking op de klachten. Kiest u voor de Duo Stralers dan combineert u warmte van de incoloy stralers met de intensiteit van full spectrum stralers. Met een druk op de knop wisselt u tussen de stralers. Ideaal als u soms weinig tijd heeft of als u juist lekker lang wilt genieten. 

Opbouwen van uw infrarood sauna

Ongeveer de helft van de mensen die een infrarood sauna besteld besluit om het op te laten bouwen. Dit is makkelijk aangezien wij de infrarood sauna bij levering direct voor u in elkaar zetten. U weet dan zeker dat het goed gebeurt! Indien u besluit om het zelf te doen dan kunt u gebruik maken van de duidelijke opbouwbeschrijving die bij uw infrarood sauna is meegeleverd. Mocht u toch nog vragen hebben dan mag u ons altijd bellen om tips te krijgen bij het opbouwen van uw infrarood sauna. 

Infrarood sauna en uw gezondheid

Full spectrum stralers in de infrarood sauna maken gebruik van korte, midden en lange golf straling. De korte golfstraling in uw infrarood sauna is een krachtige straling die dieper doordringt in spieren en gewrichten. Korte golf stralers worden ook vaak gebruikt voor therapeutische en medische toepassingen. Veel mensen die door sporten last hebben van spierpijn en verzuring hebben voordeel bij dit type stralers evenals mensen met andere spierklachten en ook mensen met gewrichtsklachten zoals reuma hebben hier vaak veel voordeel bij. (Bron: reumaforum.nl) Door de intensieve kortegolf straling in uw infraroodsauna kunt u maximaal 15 tot 20 minuten in de infraroodsauna relaxen, ideaal voor mensen die druk zijn. Een kwartiertje relaxen in de infraroodsauna zorgt ook voor een hoge verbranding van Kcal! De Full spectrum stralers in deze infraroodsauna hebben als grote voordeel dat ze niet hoeven op te warmen, u kunt dus direct plaatsnemen in uw infraroodsauna. U krijgt 5 jaar garantie op de Full spectrum stralers! 

 • 27% korte golf straling ( IR-A)
 • 58% midden golf straling (IR-B)
 • 15% lange golf straling (IR-C) 

Infrarood sauna 2 persoons Red Cedar of Hemlock hout?

U kunt de infraroodsauna kopen en kiezen uit 2 houtsoorten. Red Cedar en Hemlock zijn beide duurzame houtsoorten en zeer geschikt voor Full spectrum stralers. De nadruk ligt iets minder op de lange golf straling waardoor ook Hemlock een uitstekende optie is voor uw infraroodsauna, dit scheelt ook nog in uw portemonnee!

infrarood sauna 2 persoons red cedar of Hemlock

Lichttherapie
Lichttherapie staat al jaren bekend om de positieve werking die het heeft op uw gemoedstoestand. In het najaar en in de winter hebben veel mensen last van winterdepressies. De verschillende kleuren van lichttherapie hebben elk een eigen effect op uw gemoedstoestand. In de Exclusive serie infraroodsauna's zit standaard een kleurlamp, u kunt nu ook professionele kleurtherapie meebestellen voor uw infraroodsauna. Dit is een unit van 609 verschillende leds die een egaal lichtgevend vlak vormen. Het voordeel ten opzichte van de standaard lamp die meegeleverd wordt is de hoeveelheid licht en de vele extra functies zoals: dimmen, vloeiende kleuren overloop en anti-winter depriessie functie.  Een heerlijke optie waar u geen spijt van krijgt als u deze meebesteld in uw infraroodsauna.

Lichttherapie

Extra

Aanvullende Informatie

Merk Venice
EAN Nee
Breedte 110
Diepte 100
Hoogte 200
Wanddikte Nee
Type sauna Infraroodsauna
Geschikt voor Binnen
Aantal personen 1, 2
Houtsoort Hemlock
Krachtstroom benodigd Nee
Aanbevolen vermogen kachel Nee
Type kachel Zonder kachel

Reviews

 1. Wees de eerste om dit product te waarderen

SCHRIJF EEN REVIEW

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Infrarood sauna - Exclusive Two - Full Spectrum of Duo-stralers